Ξυλουργικές Εργασίες - Αφοί Κόντου

Η ίδρυση της εταιρείας από τον Χαράλαμπο Π. Κόντο το 1963 σηματοδοτεί την αρχή μιας οικογενειακής επιχείρησης με διαρκήεπιτυχημένη παρουσία στο χώρο μέχρι και σήμερα.

Το 1999 η εταιρεία περνά στα χέρια των παιδιών του Χαράλαμπου Κόντου, Παναγιώτη και Δημήτρη Κόντο, οι οποίοι εκσυγχρονίζουν την επιχείρηση βελτιώνοντας τις εγκαταστάσεις και εναρμονίζοντας τις τεχνολογικές εξελίξεις με την άμεση εφαρμογή τους στις ξυλουργικές κατασκευές.

Η πολυετής πείρα των ανθρώπων που πλαισιώνουν την εταιρεία, τα άριστα υλικά κατασκευής, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η δυνατότητα επιλογής από τον πελάτη μεταξύ απεριόριστης ποικιλίας ξυλουργικών κατασκευών, επίπλων κουζίνας και λοιπών επίπλων, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα και τη μοναδικότητα της κάθε δημιουργίας.

Ο σχεδιασμός των κατασκευών πραγματοποιείται αρχικά ηλεκτρονικά με τη χρήση Η/Υ (χρήση επαγγελματικού σχεδιαστικού προγράμματος) και στη συνέχεια προβάλλεται τρισδιάστατα στον πελάτη, ο οποίος και έχει τη δυνατότητα παρέμβασης.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επιχείρησης, καθώς και τα ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα εξασφαλίζουν τις προσιτές τιμές και τη δωρεάν μεταφορά των ξυλουργικών κατασκευών σε όλη την Ελλάδα.

Η επιχείρηση «Αφοί Κόντου» εγγυάται για την δημιουργία οποιασδήποτε κατασκευής από ξύλο, σε οποιαδήποτε διάσταση, χρώμα και σχέδιο της επιλογής σας.

English
error: Content is protected !!